20/09/2024
Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni
Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen ve ENR Dergisi'nin geleneksel olarak her yıl yayınladığı "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde yer alan Türk müteahhitlik firmalarına ödüllerinin verildiği tören, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 18 Eylül 2024 günü Ankara’da gerçekleştirildi.
 Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen ve ENR Dergisi'nin geleneksel olarak her yıl yayınladığı "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde yer alan Türk müteahhitlik firmalarına ödüllerinin verildiği tören, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 18 Eylül 2024 günü Ankara’da gerçekleştirildi. ENR listesinde 229. sırada yer alarak haklı bir gurur yaşayan firmamız adına ödül törenine katılan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Müjde Ferahlı, firmamız adına ödülü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı. 
 
Ülkemizin en güçlü olduğu iş kollarından biri olan müteahhitlik sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızdan 43'ünün ödüllendirildiği törende, ENR’ın 2024 yılına ait “Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Teknik Müşaviri” listesinde yer alan 7 Türk teknik müşavirlik firmasına da ödülleri verildi. Tüm firmalarımızı tebrik ediyor, ülkemiz adına bu başarıların artarak sürmesini temenni ediyoruz. 
 
Firmamızın üst üste aldığı ödüllere, döktükleri alın teri ile katkı sağlayan tüm değerli çalışanlarımızı, bu haklı gururun yaşanmasına verdikleri kıymetli katkılardan dolayı kutluyoruz.

Haberle ilgili daha detaylı bilgi için bu linke tıklayabilirsiniz.